FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vukovarski gvardijan: Europa je zaboravila Boga

VUKOVAR,27. ožujka(HINA) - Gvardijan Franjevačkog samostana u Vukovarufra Zlatko Špehar tijekom misnog slavlja koje je na Uskrs predvodio užupnoj crkvi sv. Filipa i Jakova u Vukovaru poručio je kako "Crkva nemože pogaziti osjećaje niti zatvoriti oči pred nepravdom i nasiljemstranca nad onima koje narod cijeni i voli" i ustvrdio da je Europa"zaboravila Boga".
VUKOVAR,27. ožujka(HINA) - Gvardijan Franjevačkog samostana u Vukovaru fra Zlatko Špehar tijekom misnog slavlja koje je na Uskrs predvodio u župnoj crkvi sv. Filipa i Jakova u Vukovaru poručio je kako "Crkva ne može pogaziti osjećaje niti zatvoriti oči pred nepravdom i nasiljem stranca nad onima koje narod cijeni i voli" i ustvrdio da je Europa "zaboravila Boga".

"U Europi koja je zaboravila Boga, mi moramo biti uskrno svjetlo kojim će se razotkriti nakane i ciljevi njihovih bogova moći i sile", rekao je gvardijan Špehar.

"Crkva danas ne može i ne smije radi imena Isusuovog šutjeti i zatvarati oči pred stvarnim nepravdama i činjenicama kojima se optužuje cijeli narod, štoviše zatajiti svoje ili biti Judom u svom narodu", ustvrdio je Špehar.

"Udruženi u Uniju, Pilati današnjice peru ruke nad prljavim presudama, rulje i Juda, uvjereni jedino u svoju pravdu", rekao je gvardijan Špehar i poručio kako se "hrvatski katolički narod neće dati obeshrabriti nametnim medijskim obeshrabrivanjem i prisilama na promjenu mišljenja".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙