FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uskrsna čestitka premijera Sanadera kardinalu Bozaniću

ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Predsjednik hrvatske Vlade IvoSanader uputio je danas u povodu blagdana Uskrsa čestitku kardinaluJosipu Bozaniću, nadbiskupu zagrebačkom i predsjedniku Hrvatskebiskupske konferencije.
ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Predsjednik hrvatske Vlade Ivo Sanader uputio je danas u povodu blagdana Uskrsa čestitku kardinalu Josipu Bozaniću, nadbiskupu zagrebačkom i predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije.

"Uzoriti gospodine kardinale,

pred nama je Uskrs, blagdan kada je svijetu objavljena radosna vijest da je Svjetlo zauvijek pobijedilo sile tame.

Čestitajući Vam ovaj blagdan, želim da se u svim srcima učvrsti nada u pobjedu Istine i u teškim vremenima našega pročišćenja, koje će nas nedvojbeno dovesti do Svjetla i opravdati našu vjeru .

Pred Hrvatskom i dalje stoje izazovi. Naša je Domovina na putu u obitelj zemalja Europske unije koja baštini zajedničke vrijednosti kršćanstva iz kojeg izrasta društvo mira, snošljivosti i tolerancije. Taj put, kao što ste Vi uzoriti gospodine kardinale istaknuli u svojoj uskrsnoj poruci, možemo ostvariti s Božjim blagoslovom, u zajedničkom služenju hrvatskom narodu, i našoj Domovini.

U ime Vlade Republike Hrvatske i u svoje osobno ime, želim Vam sretan i blagoslovljen Uskrs, blagdan Nade", kaže se u čestitki premijera Sanadera.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙