FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Irak: ubijena tri pobunjenika, vozač i irački vojnik

BAAQOUBA, 25. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Tri pobunjenika ubile suameričke snage u noći s četvrtka na petak sjeverno od Bagdada, dok jejedan irački vojnik ubijen u minobacačkoj paljbi sjeverno od Bagdada,a vozača su ubili banditi južno od Bagdada, prenijeli su sigurnosniizvori.
BAAQOUBA, 25. ožujka 2005. (Hina/AFP) - Tri pobunjenika ubile su američke snage u noći s četvrtka na petak sjeverno od Bagdada, dok je jedan irački vojnik ubijen u minobacačkoj paljbi sjeverno od Bagdada, a vozača su ubili banditi južno od Bagdada, prenijeli su sigurnosni izvori.

Pobunjenici su postavljali eksplozivnu napravu u ulici četvrti al-Tahrir, u središtu Baaqoube, kad ih je iznenadila američka patrola, priopćila je policija pokrajine Diyala.

S druge strane, jedan je irački vojnik ubijen a jedan civil ranjen u četvrtak u minobacačkoj paljbi na bazu iračke vojske u Soulaymane Beghu, petnaestak kilometara od Touza, priopćio je pukovnik Naji Sahad iz iračke vojske.

U petak su pak banditi usmrtili vozača u Al-Wahdi 30 km južno od Bagdada, priopćio je izvor iračkog ministarstva unutarnjih poslova. On se nalazio u konvoju od tri kamiona prevozeći željezo za ministarstvo trgovine, koji je napadnut na autocesti od nepoznatih osoba koje su ukrale teret.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙