FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Irak: U odvojenim incidentima poginulo osam osoba

BAGDAD , 24. ožujka 2005. (Hina/dpa) - Pet pripadnika iračkih snagareda poginulo je u četvrtak blizu sirijske granice kada su na njihzabunom vatru otvorili njihovi kolege policajci, a u sukobima izmeđupobunjenika i iračkih vojnih snaga 90 km južno od Kirkuka ubijena sutrojica pobunjenika, izvijestili su u četvrtak službeni izvori, aprenijele agencije.
BAGDAD , 24. ožujka 2005. (Hina/dpa) - Pet pripadnika iračkih snaga reda poginulo je u četvrtak blizu sirijske granice kada su na njih zabunom vatru otvorili njihovi kolege policajci, a u sukobima između pobunjenika i iračkih vojnih snaga 90 km južno od Kirkuka ubijena su trojica pobunjenika, izvijestili su u četvrtak službeni izvori, a prenijele agencije.

General Ahmad Mohamad al-Jeburi, šef mosulske policije izjavio je da su policajce zabunom napali njihovi kolege policajci, misleći da je riječ o pobunjenicima. "Poginula su tri vojnika i dvojica policajaca, a osam policajaca je ozlijeđeno, od njih četvorica teže", kazao je za France presse.

U sukobima iračkih vojnih snaga i pobunjenika koji su pokušali oteti iračko vojno opskrbno vozilo u regiji Udaim, 90 km južno od Kirkuka ubijena su trojica pobunjenika, a jedan je ozlijeđen, izvijestio je general Anwar Hamad Amin, dodavši kako je pritom zaplijenjena veća količina oružja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙