FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CA uvodi ljetni red letenja i uslugu ePayment

ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatska zrakoplovna tvrtka CroatiaAirlines (CA) od 27. ožujka prelazi na ljetni red letenja, od 15.travnja uvodi i uslugu naplate zrakoplovnih karata preko Interneta,ePayment, a ujedno je i najavila smanjene cijene letova iz francuskih,njemačkih i austrijskih odredišta u Hrvatsku u okviru posebne akcije.
ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatska zrakoplovna tvrtka Croatia Airlines (CA) od 27. ožujka prelazi na ljetni red letenja, od 15. travnja uvodi i uslugu naplate zrakoplovnih karata preko Interneta, ePayment, a ujedno je i najavila smanjene cijene letova iz francuskih, njemačkih i austrijskih odredišta u Hrvatsku u okviru posebne akcije.

U ljetnom redu letenja, koji će vrijediti do 29. listopada, CA očekuje da će prevesti oko 115 tisuća putnika više nego u istom lanjskom razdoblju, odnosno ukupno oko 1,26 milijuna putnika, kazano je na konferenciji za novinare.

CA će iz Frankfurta i Muenchena, su suradnji s Lufthansom u ljetnom redu letenja nuditi 66 letova na tjedan za Zagreb, Split i Dubrovnik, od čega je CA službeni prijevoznik na 45 letova. Ove godine se očekuje na redovitim međunarodnim letovima iz Njemačke u Hrvatsku i obratno oko 310 tisuća putnika.

Uvodi se izravni let iz Muenchena za Split šest dana u tjednu, dodatni let subotom iz Muenchena za Zagreb, te još tri dodatna leta Frankfurt-Dubrovnik. Novost je i redoviti let Pariz-Zadar, let Split-Lyon, Bruxelles-Split, te Nottingham-Dubrovnik, sve jednom tjedno.

Na domaćem tržištu CA će od lipnja uvesti letove iz Osijeka za Split i Dubrovnik jednom tjedno.

Direktor marketinga CA Srećko Šimonović najavio je da će 15. travnja startati usluga plaćanja zrakoplovnih karata karticama putem Interneta, razvijena u suradnji sa Privrednom bankom Zagreb. Iako su spremni za uslugu e-ticketinga, zračne luke u Hrvatskoj još nemaju odgovarajući kompatibilni softver za rezervacije, te da o tome pregovaraju sa zračnom lukom Zagreb.

CA od 1. travnja počinje koristiti program Miles&More kao svojim programom nagrađivanja putnika, a od posebnih akcija izdvojili su 50 posto niže cijene povratnih karata na letovima iz Pariza u Zagreb i obratno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙