FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

e-tours predstavio rezerviranje avio karata putem Interneta

ZAGREB, 17. ožujka 2005. (Hina) - Putnička agencija e-tours predstavilaje danas novu uslugu, rezervaciju avionskih karate preko Interneta,koja je u prvih mjesec i pol dana zabilježila oko tisuću registriranihkorisnika koji su izvršili transakcije u vrijednosti od 70 tisućaeura.
ZAGREB, 17. ožujka 2005. (Hina) - Putnička agencija e-tours predstavila je danas novu uslugu, rezervaciju avionskih karate preko Interneta, koja je u prvih mjesec i pol dana zabilježila oko tisuću registriranih korisnika koji su izvršili transakcije u vrijednosti od 70 tisuća eura.

Direktor agencije Zoran Sašić kazao je da za godinu dana očekuju između pet i deset tisuća korisnika te usluge, a nastojat će tu vrstu usluge ponuditi i korporativnom sektoru u vidu mogućnosti instaliranja u tvrtkama "kućne varijante" sustava kojim bi mogle besplatno pregledavati da li im putničke agencije nude najpovoljnije putne aranžmane ili cijene karata.

Kao posebnu prednost njihove usluge naveo je što korisnik može pregledavati sve operativne letove svih zrakoplovnih tvrtki u svijetu, dok usluge on-line rezervacija karata kod zrakoplovnih tvrtki obično dopuštaju samo rezervaciju vlastitih letova.

Po njegovim riječima, do kraja godine planiraju uvesti i ponudu niskotarifnih zračnih prijevoznika u sustav rezervacije avionskih karata putem Interneta.

Sustav je aktivan mjesec i pol dana, a agencija je usredotočena u poslovanju u tom segmentu na hrvatsko tržište i dio regije koji gravitira prema zagrebačkoj zračnoj luci.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙