FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BA uvodi nove letove za Split i dnevne letove za Dubrovnik

ZAGREB, 23. ožujka 2005. (Hina) - Britanska zrakoplovna tvrtka BritishAirways (BA) uvodi novi let na relaciji London-Split, kao i dnevneletove za Dubrovnik, pri čemu su prvi ovogodišnji letovi za Dubrovniki Split zakazani za Uskrs, 27. ožujka, izvijestili su danas iz tetvrtke.
ZAGREB, 23. ožujka 2005. (Hina) - Britanska zrakoplovna tvrtka British Airways (BA) uvodi novi let na relaciji London-Split, kao i dnevne letove za Dubrovnik, pri čemu su prvi ovogodišnji letovi za Dubrovnik i Split zakazani za Uskrs, 27. ožujka, izvijestili su danas iz te tvrtke.

Time BA nastavlja graditi svoju poziciju na hrvatskom turističkom tržištu, a nova linija London-Split povezivat će ta dva grada tri puta tjedno.

Letovi za Dubrovnik lani su bili tri puta tjedno, a sad će povezivati Dubrovnik i London na dnevnoj bazi.

Direktorica BA za Hrvatsku Mirjana Dostal kazala je da će sada povezivati Veliku Britaniju i Hrvatsku s deset letova tjedno, te da će ukupan mjesečni kapacitet sjedala na njihovim zrakoplovima prema Hrvatskoj dosegnuti brojku od 5.600.

Ovogodišnji dodatni kapaciteti pokazuju čvrstu potporu hrvatskom turizmu, koji je lani zabilježio pet postotni rast stranih gostiju, kažu u BA.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙