FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RIZ - Odašiljači: isporuka za Saudijsku Arabiju

ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Tvrtka RIZ-Odašiljači danasisporučuje prve odašiljače za tržište Saudijske Arabije, doznaje se izte tvrtke.
ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Tvrtka RIZ-Odašiljači danas isporučuje prve odašiljače za tržište Saudijske Arabije, doznaje se iz te tvrtke.

Riječ je o isporuci dvaju radijskih 10 kilovatnih odašiljača namijenjenih radio prijenosu, ukupne vrijednosti 500 tisuća dolara. Naručitelj je saudijsko Ministarstvo informacija.

Današnja isporuka prvi je RIZ-ov izvozni posao u Saudijsku Arabiju, a u RIZ-Odašiljačima očekuju da da će ona biti uvod u nove poslove na tom tržištu.

Uz izvoz u Saudijsku Arabiju, u RIZ-Odašiljačima ističu i dobre izvozne poslove u Australiji, Libiji, Alžiru, Šri Lanci, Makedoniji, Eritreji i drugim zemljama.

RIZ-Odašiljači tvrtka su s oko 300 zaposlenih, a uz radijske odašiljače, po kojima je poznata u svijetu, posebno po onima veće snage, proizvodi televizijske odašiljače i antene. Neto dobit tvrtke za 2003. iznosila je, doznaje se iz tvrtke, 3,13 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙