FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zaštitar robnih terminala teško ranio 23-godišnjaka

ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Zaštitar u poduzeću Robni terminali uSusedgradu sinoć je hicem u trbuh teško ozlijedio 23-godišnjaka kojije protrčao kroz krug poduzeća i preko ograde pokušao pobjeći van,izvijestila je danas policija.
ZAGREB, 24. ožujka 2005. (Hina) - Zaštitar u poduzeću Robni terminali u Susedgradu sinoć je hicem u trbuh teško ozlijedio 23-godišnjaka koji je protrčao kroz krug poduzeća i preko ograde pokušao pobjeći van, izvijestila je danas policija.

Teško ozlijeđeni mladić je u komi, a liječnici Opće bolnice Sveti Duh i dalje se bore za njegov život, kazala je glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama. Događaj je okvalificiran kao pokušaj ubojstva, dodala je.

Policija još uvijek utvrđuje sve okolnosti, jer su zbog teškog stanja ranjenog mladića svoje viđenje događaja iznijeli samo zaštitari i mladićevi prijatelji s kojima je automobilom došao do Susedgrada.

Po dosadašnjim policijskim saznanjima, mladić je s dvojicom prijatelja automobilom iz Zaprešića išao prema Zagrebu, a s jednim je u vožnji započeo svađu. Vozač ih je stoga obojicu izbacio iz automobila, a svađa je na ulici dovela do tučnjave.

Kako bi pobjegao od tuče, 23-godišnjak je preskočio ogradu Robnih terminala, što je opazio zaštitar koji je u namjeri da ga zaustavi ispalio dva hica u zrak.

Mladić je nastavio bježati, a dok je pokušao preskočiti i drugu ogradu, kako bi izašao iz kruga poduzeća, zaštitar ga je sustigao, ispalio još jedan hitac i 23-godišnjaka pogodio u trbuh.

Zaštitar je policiji izjavio da se mladić oglušio na naredbe da stane te ga je, penjući se na ogradu, nekoliko puta nogom udario u glavu.

Policijska glasnogovornica kaže da je zbog utvrđivanja opravdanosti uporabe službenog pištolja u istragu uključen i inspektorat Ministarstva unutarnjih poslova.

Od liječnika u Svetom Duhu doznaje se da je mladić ustrijeljen ispod desnog rebrenog luka, dok se zrno zaustavilo kod kralježničkog stupa. I dalje je u komi, no stanje mu je nešto bolje nego sinoć.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙