FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Na cigle odgovorio malokalibarskom puškom i pištoljem

ZAGREB, 22. veljače 2005. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je52-godišnjaka koji je pucanjem u zrak iz malokalibarske puške, a potomi iz pištolja pokušao zastrašiti mladiće s kojima se sinoć sukobioispred kuće, ugrozivši pritom život djevojke u susjedstvu.
ZAGREB, 22. veljače 2005. (Hina) - Zagrebačka policija uhitila je 52-godišnjaka koji je pucanjem u zrak iz malokalibarske puške, a potom i iz pištolja pokušao zastrašiti mladiće s kojima se sinoć sukobio ispred kuće, ugrozivši pritom život djevojke u susjedstvu.

Policija je danas izvijestila da se 52-godišnjak oko 21 sat posvađao s nekolicinom mladića koji su navodno vikali ispred njegove kuće u Ulici Mirka Deanovića na području Dubrave. Mladići su, kako kažu u policiji, nakon verbalnog sukoba 52-godišnjaka počeli gađati komadima cigle, na što je on otišao u kuću po zračnu pušku, prepravljenu u malokalibarsku pušku kalibra 5,6 milimetara.

Kako bi ih zastrašio u zrak je ispalio hitac, no mladići su ga i nakon toga nastavili gađati, pa je 52-godišnjak iz kuće donio neprijavljeni pištolj marke PHPMV kalibra 9 milimetara i ponovno ispalio jedan hitac u zrak. Metak je probio prozorsko staklo stana na 4. katu zgrade nasuprot njegove kuće i zabio se u zid sobe u kojoj se u tom trenutku nalazila 23-godišnja vlasnica stana. Djevojka nije ozlijeđena, a 52-godišnjak je priveden u policiju koja je protiv njega najavila kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i nezakonitog posjedovanja oružja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙