FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Opljačkana Gospodarsko-kreditna banka na Staglišću

ZAGREB, 4. ožujka 2005. (Hina) - Dvojica maskiranih razbojnika,naoružanih pištoljima, opljačkali su danas oko 13,45 sati više tisućakuna iz poslovnice Gospodarsko-kreditne banke u zagrebačkom naseljuStaglišće, doznaje se u zagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 4. ožujka 2005. (Hina) - Dvojica maskiranih razbojnika, naoružanih pištoljima, opljačkali su danas oko 13,45 sati više tisuća kuna iz poslovnice Gospodarsko-kreditne banke u zagrebačkom naselju Staglišće, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Dvojica razbojnika ušli su u banku u Ulici Marice Barić dok su u njoj bile samo dvije zaposlenice u dobi od 28 i 33 godine. Uz prijetnju pištoljem razbojnici su sami iz blagajne uzeli novac i pobjegli.

Zaposlenice su uspjele uključiti alarm koji je upozorio sjedište zaštitarske tvrtke, no dok su zaštitari stigli razbojnici su već pobjegli.

Po riječima glasnogovornice zagrebačke policije Gordane Vulame, iz banke je ukradeno više desetaka tisuća kuna. Dodala je da su obojica razbojnika bili odjeveni u tamne jakne s bijelim ovratnicima, a lica su im bila prekrivena sivim šalovima i sunčanim naočalama.

Po policijskim podacima, lani su razbojnici u Zagrebu opljačkali tri banke, devet mjenjačnica, 223 sportskih kladionica i sedam pošta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙