FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvorena izložba suvenira "Kvarner expo 2005"

OPATIJA,23. ožujka 2005(Hina) - U Kristalnoj dvorani hotela "Kvarner" uOpatiji danas je otvorena 2. izložba proizvođača suvenira "Kvarnerexpo" na kojoj sudjeluje 160 izlagača iz deset hrvatskih županija.
OPATIJA,23. ožujka 2005(Hina) - U Kristalnoj dvorani hotela "Kvarner" u Opatiji danas je otvorena 2. izložba proizvođača suvenira "Kvarner expo" na kojoj sudjeluje 160 izlagača iz deset hrvatskih županija.

Organizatori su Obrtnička komora Primorsko-goranske županije, Udruženje obrtnika Opatije i tvrtka "Alpe Adria expo" iz Opatije.

Izložbom se želi potaknuti njegovanje tradicije obrtničkih aktivnosti s posebnim naglaskom na predstavljanje obrtničkih proizvoda i usluga.

Županijska obrtnička komora uz podršku Hrvatske obrtničke komore želi potaknuti proizvodnju suvenira koji, da bi podsjećao na ovo područje, mora biti dovoljno specifičan i autohton. Jedan od ciljeva pokretanja izrade i snažnijeg razvoja ponude autohtonog suvenira je istiskivanje svepristunih dalekoistočnih proizvoda.

Na izložbi su, između ostalih, predstavljeni proizvodi temeljeni na tradicionalnim starim zanatima, radovi u prirodnim materijalima, drvu, glini, vuni kao i prehrambeni proizvodi ili pića u prikladnom suvernirskom obličju poput autohtonih žestokih alkoholnih pića, meda i proizvoda od meda i maslinova ulja.

Svi se izloženi proizvodi mogu i kupiti.

Izložbu je otvorio primorsko-goranski župan Zlatko Komadina, a bit će otvorena do 26. ožujka.

(hina) xdsil ysšh

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙