FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pomoćnik ministrice vanjskih poslova Turčinović u Albaniji

ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Pomoćnik ministrice vanjskih poslovai europskih integracija, ravnatelj Diplomatske akademije PetarTurčinović boravi u Tirani gdje je posjetio Diplomatsku akademijuRepublike Albanije, priopćilo je u utorak Ministarstvo vanjskihposlova.
ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - Pomoćnik ministrice vanjskih poslova i europskih integracija, ravnatelj Diplomatske akademije Petar Turčinović boravi u Tirani gdje je posjetio Diplomatsku akademiju Republike Albanije, priopćilo je u utorak Ministarstvo vanjskih poslova.

Ravnatelj Turčinović je s predsjednikom Albanske diplomatske akademije Lisenom Bashkurtijem potpisao Protokol o suradnji diplomatskih akademija i razgovarao o planovima suradnje dviju ustanova u naredne dvije godine.

Polaznicima Albanske diplomatske akademije u Tirani Turčinović je održao izlaganje o dosadašnjim iskustvima i postignućima hrvatske Diplomatske akademije na području obrazovanja diplomata te o trendovima u hrvatskoj i europskoj suvremenoj diplomaciji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙