FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prevarila četiri banke, osiguranje i štedno kreditnu zadrugu

SPLIT,22. ožujka 2005.(Hina) - Zbog osnovane sumnje da je na lažannačin, kritvotvorenjem isprava i prijevarom, sklopila 12 ugovora okreditu, protiv 57-ogodišnje G. V. iz Splita Općinskom državnomodvjetništvu policija je podnijela posebno izvješće kojim ju se teretiza ukupno 19 kaznenih djela kojima je četiri banke, osiguravajućedruštvo i štedno - kreditnu zadrugu oštetila za 337.253 kune.
SPLIT,22. ožujka 2005.(Hina) - Zbog osnovane sumnje da je na lažan način, kritvotvorenjem isprava i prijevarom, sklopila 12 ugovora o kreditu, protiv 57-ogodišnje G. V. iz Splita Općinskom državnom odvjetništvu policija je podnijela posebno izvješće kojim ju se tereti za ukupno 19 kaznenih djela kojima je četiri banke, osiguravajuće društvo i štedno - kreditnu zadrugu oštetila za 337.253 kune.

PU splitsko-dalmatinska izvjestila je kako je Odjel gospodarskog kriminaliteta dovršio obradu kojom je utvrđeno da je G. V. od kolovoza 1999. do istog mjeseca 2002. sklopila 12 ugovora o kreditu, iako je znala da zbog prezaduženosti neće moći podmirivati kreditne obveze. Pri podnošenju molbi za odobrenje kredita krivotvorila je službene isprave za dokazivanje kreditne sposobnosti.

Utvrđeno je kako je time počinila 11 kaznenih djela krivotvorenja isprava te još osam kaznenih djela prijevare i to na štetu Nove, Križevačke, Primus te Erste i Steiermarkishe banke, Croatia osiguranja, Štedno-kreditne zadruge Marjan i četvero jamaca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙