FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MOBMS: Seminar o primjeni novih pravilnika o radu liječničkih povjerenstava

ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - U organizaciji Ministarstvaobitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (MOBMS) danas jeu Zagrebu održan seminar za članove prvostupanjskih i drugostupanjskihliječničkih povjerenstava o primjeni novih pravilnika o raduliječničkih povjerenstava kod utvrđivanja postotka oštećenjaorganizama hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata.
ZAGREB, 22. ožujka 2005. (Hina) - U organizaciji Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (MOBMS) danas je u Zagrebu održan seminar za članove prvostupanjskih i drugostupanjskih liječničkih povjerenstava o primjeni novih pravilnika o radu liječničkih povjerenstava kod utvrđivanja postotka oštećenja organizama hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata.

Seminar je otvorila potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, priopćeno je danas iz MOBMS-a.

Kosor je istaknula važnost novog Nacionalnog programa psihosocijalne i zdravstvene pomoći za stradalnike i sudionike Domovinskog rata te ukazala na važnost seminara koji je organiziran s ciljem stjecanja novih informacija i prenošenja iskustava u obostranom interesu, kako hrvatskih ratnih vojnih invalida tako i rada povjerenstava samo u okviru struke i bez politiziranja.

Podsjetila je što je sve u posljednjih godinu dana učinjeno u pogledu rješavanja problematike hrvatskih branitelja, od donošenja novog Zakona o pravima hrvatskih branitelja, osnivanja Fonda te izradi registra hrvatskih branitelja što je pri kraju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙