FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jadranka Kosor s glavnim direktorom OIM-a

ZAGREB, 14. ožujka 2005. (Hina) - Potpredsjednica hrvatske Vlade iministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnostiJadranka Kosor sastala se u ponedjeljak u Ženevi s glavnim direktoromMeđunarodne organizacije za migracije (OIM) Brunsonom McKinleyem,priopćila je hrvatska Vlada.
ZAGREB, 14. ožujka 2005. (Hina) - Potpredsjednica hrvatske Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sastala se u ponedjeljak u Ženevi s glavnim direktorom Međunarodne organizacije za migracije (OIM) Brunsonom McKinleyem, priopćila je hrvatska Vlada.

Kosor se sastala s McKinleyem u okviru svog sudjelovanja na 61. zasjedanju Komisije za ljudska prava UN-a, koje je započelo u Ženevi, kojemu je tom prigodom predstavljen i uručen Nacionalni program za suzbijanje trgovanja ljudima za razdoblje 2005-2008. godine.

Glavni direktor IOM-a izrazio je zadovoljstvo u pogledu bogatog sadržaja Nacionalnog programa, nazvavši ga modelom koji može poslužiti kao uzor ostalim zemljama u regiji.

Potpredsjednica Kosor pohvalila je i inicijativu Međunarodne organizacije za migracije o pokretanju novog projekta samozapošljavanja hrvatskih branitelja.

I Kosor i McKinley izrazili su želju za uspješnim nastavkom suradnje, a na kraju susreta, Kosor je uputila poziv glavnom direktoru IOM-a McKinleyu za posjet Hrvatskoj što je on sa zadovoljstvom prihvatio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙