FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

J. Kosor na skupštini Udruge roditelja poginulih branitelja

ZAGREB, 16. ožujka 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministricaobitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosorbila je danas u Domu Hrvatske vojske nazočna redovitoj izvještajnojgodišnjoj skupštini Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskograta Zagreba i Velike Gorice.
ZAGREB, 16. ožujka 2005. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor bila je danas u Domu Hrvatske vojske nazočna redovitoj izvještajnoj godišnjoj skupštini Udruge roditelja poginulih branitelja Domovinskog rata Zagreba i Velike Gorice.

Predsjednica udruge Lucija Kober napomenula je kako je svaka vrsta pomoći roditeljima poginulih branitelja dobrodošla, posebice ako se uzme u obzir da su u posljednjih pet godina umrla 63 roditelja člana udruge, osim zbog starosti velikim dijelom i od posljedica stresa te bolesti povezanih s gubitkom najbližih.

Kosor je zahvalila članovima Udruge na suradnji pri izradi Zakona o pravima hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, a oni su izrazili zadovoljstvo što je većina njihovih prijedloga uvrštena u Zakon.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙