FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Semneby potiče povratak izbjeglih Srba

BEOGRAD, 21. ožujka 2005. (Hina/AFP)) - Šef misije Organizacije zaeuropsku sigurnost i suradnju (OESS) u Hrvatskoj Peter Semneby boravioje u Beogradu kako bi potaknuo povratak izbjeglih hrvatskih Srba,javlja AFP.
BEOGRAD, 21. ožujka 2005. (Hina/AFP)) - Šef misije Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS) u Hrvatskoj Peter Semneby boravio je u Beogradu kako bi potaknuo povratak izbjeglih hrvatskih Srba, javlja AFP.

Semneby je tijekom kratkog boravka u Beogradu gostovao u nedjelju na srpskoj državnoj televiziji i sastao se sa srbijanskim povjerenikom za izbjeglice Dragišom Dabetićem.

"Moja poruka je bila da izbjeglice trebaju iskoristiti priliku koja im se sada pruža. Jako je važno da upute zahtjeve za uključivanjem u program hrvatske Vlade", rekao je Semneby u telefonskom razgovoru za AFP, govoreći o programu organiziranog povratka srpskih izbjeglica u Hrvatsku.

"Neki drže da taj program možda nije dovoljan, ali to je jedini program koji im je na raspolaganju i možda jedini koji će im biti dostupan", rekao je Semneby.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙