FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: novčana pomoć umirovljenicima u ponedjeljak, 21. ožujka

ZAGREB, 18. ožujka 2005. (Hina) - Novčana pomoć zagrebačkimumirovljenicima za ožujak s dodatnih 100 kuna za Uskrs isplaćivat ćese putem Hrvatske pošte u ponedjeljak, 21. ožujka, izvijestio je danaszagrebački Gradski ured za za zdravstvo, rad i socijalnu skrb.
ZAGREB, 18. ožujka 2005. (Hina) - Novčana pomoć zagrebačkim umirovljenicima za ožujak s dodatnih 100 kuna za Uskrs isplaćivat će se putem Hrvatske pošte u ponedjeljak, 21. ožujka, izvijestio je danas zagrebački Gradski ured za za zdravstvo, rad i socijalnu skrb.

Umirovljenici koji pomoć ne budu primili na kućnu adresu moći će je podići u poštanskim uredima od 21. ožujka do 4. travnja.

Nakon toga roka nema retrogradne isplate pomoći za ožujak.

Isplata se više neće obavljati u uredima Fine, upozorava Gradski ured.

Pravo na novčanu pomoć od 1. siječnja ostvaruju umirovljenici, državljani Hrvatske s prebivalištem u Gradu Zagrebu, kojima je mirovina ili mirovina i ukupni prihod jednak ili manji od 1.500 kuna mjesečno.

Umirovljenici kojima je mirovina ili mirovina i ukupni prihod jednak ili manji od 900 kn mjesečno ostvaruju pravo na 400 kuna pomoći mjesečno.

Umirovljenici kojima mirovina ili mirovina i ukupni prihod iznose 900 do 1.200 kuna mjesečno imaju pravo na 300 kuna pomoći mjesečno.

Umirovljenici kojima mirovina ili mirovina i ukupni prihod iznose od 1.200 do 1.500 kuna mjesečno imaju pravo na 200 kuna pomoći mjesečno.

Dodatne informacije mogu se dobiti u Gradskom uredu za zdravstvo, rad i socijalnu skrb, Ulica Grada Vukovara 56a, ili na broj telefona 6100-923.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙