FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Gradski ured za zdravstvo poziva umirovljenike da potpišu izjavu o ukupnim prihodima

ZAGREB, 3. ožujka 2005. (Hina) - Zagrebački Gradski ured za zdravstvo,rad i socijalnu skrb obavještava sve umirovljenike s prebivalištem uZagrebu čija je mirovina ili mirovina i ukupni mjesečni prihod jednakili manji od 1.500 kuna, a nisu potpisali izjavu o ukupnim prihodima,da to mogu učiniti u prostorijama Ureda, Ulica Grada Vukovara 56a,prvi kat, soba 130, do 11. ožujka.
ZAGREB, 3. ožujka 2005. (Hina) - Zagrebački Gradski ured za zdravstvo, rad i socijalnu skrb obavještava sve umirovljenike s prebivalištem u Zagrebu čija je mirovina ili mirovina i ukupni mjesečni prihod jednak ili manji od 1.500 kuna, a nisu potpisali izjavu o ukupnim prihodima, da to mogu učiniti u prostorijama Ureda, Ulica Grada Vukovara 56a, prvi kat, soba 130, do 11. ožujka.

Za reviziju trebaju obavezno ponijeti osobnu iskaznicu i zadnji odrezak od mirovine. Ured radi od 8,30 do 12 sati i od 13 do 15 sati.

Umirovljenici koji ne potpišu izjavu o ukupnim prihodima izgubit će pravo na novčanu pomoć, upozorava se u priopćenju.

Ured je provodio reviziju korisnika novčane pomoći umirovljenicima od 24. siječnja do 28. veljače no, prema prikupljenim izjavama, vidljivo je da dio umirovljenika nije pristupio reviziji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙