FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na slunjskom području nađeno deset strvina uginulih goveda

SLUNJ, 18. ožujka 2005. (Hina) - U Tržiću Primišljanskom na slunjskompodručju pronađeno je na sedam mjesta deset strvina uginulih goveda,priopćila je danas karlovačka Policijska uprava, a o načinu saniranjaterena odlučit će veterinarska inspekcija kad se točno utvrdi vrijemeuginuća.
SLUNJ, 18. ožujka 2005. (Hina) - U Tržiću Primišljanskom na slunjskom području pronađeno je na sedam mjesta deset strvina uginulih goveda, priopćila je danas karlovačka Policijska uprava, a o načinu saniranja terena odlučit će veterinarska inspekcija kad se točno utvrdi vrijeme uginuća.

Očevidom, koji je sinoć prekinut i jutros nastavljen, za sada je utvrđeno da su krave, bikovi i telad, vlasništvo osamdesetogodišnjeg M.J. iz Tržića, uginuli najvjerojatnije zbog neuhranjenosti i jake zime, priopćila je danas karlovačka policija.

U slunjskoj policiji doznaje se da policija nije našla vlasnika te da ga danas tragaju za njim zajedno s njegovim sinom.

Policiju su o uginuloj stoci jučer izvijestili građani i veterinari. Veterinarska inspektorica za Karlovačku županiju Branka Horvatić rekla je da će tek kad se utvrdi vrijeme uginuća i stanje strvina, biti odlučeno hoće li se teren očistiti ukapanjem ili odvoženjem uginule stoke, te na čiji trošak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙