FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HND: natječaj za nagrade za najbolji novinarski rad o zaštiti okoliša

ZAGREB, 3. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatsko novinarsko društvo (HND) itvrtka APO d.o.o.-usluge u zaštiti okoliša objavili su danas natječajza godišnje nagrade za najbolji novinarski rad o zaštiti okoliša.
ZAGREB, 3. ožujka 2005. (Hina) - Hrvatsko novinarsko društvo (HND) i tvrtka APO d.o.o.-usluge u zaštiti okoliša objavili su danas natječaj za godišnje nagrade za najbolji novinarski rad o zaštiti okoliša.

Natječaj je otvoren do 2. travnja 2005., a natjecati se mogu profesionalni novinari, članovi Hrvatskog novinarskog društva.

Dodijelit će se po jedna nagrada za najbolji autorski rad o zaštiti okoliša objavljen u tisku, te na radiju i na televiziji u razdoblju od 1. ožujka 2004. do 28. veljače 2005.

Svaka nagrada sastoji se od novčanog dijela, plakete i diplome, a dodijelit će se u prigodi Dana planeta Zemlje, 22. travnja.

Pravo predlaganja kandidata za nagradu imaju redakcije, ogranci i zborovi HND-a, pojedinci te ustanove koje se bave zaštitom okoliša.

Predlagači su dužni, uz obrazloženu kandidaturu, priložiti kopiju teksta, VHS kasetu, odnosno audio vrpcu standardnog formata ili CD, s naznakom gdje i kada su objavljeni.

Prijedloge treba dostaviti na adresu HND-a, Perkovčeva 2, za Natječaj

o zaštiti okoliša.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙