FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenik: policija identificirala muškarce koji su lijepli plakate s likom Gotovine

ŠIBENIK, 18. ožujka 2005. (Hina) - Šibensko-kninska policija priopćilaje da su plakate s likom odbjeglog haaškog optuženika generala AnteGotovine po središtu Šibenika lijepila dvojica muškaraca, koje jepolicija zatekla u tom poslu jutros u 4 sata.
ŠIBENIK, 18. ožujka 2005. (Hina) - Šibensko-kninska policija priopćila je da su plakate s likom odbjeglog haaškog optuženika generala Ante Gotovine po središtu Šibenika lijepila dvojica muškaraca, koje je policija zatekla u tom poslu jutros u 4 sata.

Oni su sa šibenskog područja, a zalijepili su 148 plakata na pročeljima zgrada i staklenim površinama u gradskom središtu.

Policija ne navodi imena muškaraca koje će, ako se utvrdi da su plakate lijepili na nedopuštenim mjestima, komunalno redarstvo prekršajno prijaviti u skladu s gradskom odlukom o komunalnom redu.

Šibenska gradonačelnica Nedjeljka Klarić novinarima je izjavila kako su gradski redari nakon jutrošnje obavijesti Policijske uprave odmah preuzeli obvezu da uklone plakate s javnih prostora te da bi vlasnici objekata to trebali sami učiniti.

Dodala je kako se ona "nikako ne slaže s nepropisnim lijepljenjem plakata na javnim gradskim prostorima".

Većinu plakata redari su uklonili prije podne.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙