FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sajam GAST u Splitu od 2. do 6. ožujka

SPLIT, 22. veljače 2005. (Hina) - Jubilarni, 10. po redu, međunarodnisajam GAST održat će se na splitskom Žnjanu od 2. do 6. ožujka uzsudjelovanje više od 600 izlagača iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Srbijei Crne Gore, Italije, Austrije, Španjolske, Mađarske i Slovačke.
SPLIT, 22. veljače 2005. (Hina) - Jubilarni, 10. po redu, međunarodni sajam GAST održat će se na splitskom Žnjanu od 2. do 6. ožujka uz sudjelovanje više od 600 izlagača iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Srbije i Crne Gore, Italije, Austrije, Španjolske, Mađarske i Slovačke.

GAST obuhvaća tri specijalizirana međunarodna sajma - prehrane, pića te hotelske i ugostiteljske opreme.

Taj je sajam značajno mjesto susreta gospodarstvenika iz tih djelatnosti koji koriste GAST za logističku pripremu nadolazeće turističke sezone, istaknuli su na današnjoj konferenciji za novinare predstavnici organizatora GAST-a Sajma Split.

Direktor Sajma Split Igor Bagarić istaknuo je da je ovogodišnja sajamska manifestacija, po svim pokazateljima, za 35 posto veća od prošlogodišnje.

Sajmu GAST prethodi najveće međunarodno ocjenjivanje vina u Hrvatskoj, koje se održava danas i sutra, a za koje je prijavljen 351 uzorak vina i 105 uzoraka jakih alkoholnih pića. Međunarodni sastav Komisije enologa ocjenjivat će uzorke iz Hrvatske, Slovenije, BiH, Crne Gore i Makedonije i Italije.

U okviru Sajma, održat će se još čitav niz zanimljivih manifestacija, uz vino ocjenjivat će se i maslinovo ulje, a održat će se tradicionalno natjecanje barmena, kuhara i slastičara.

(Hina) xmerc yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙