FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZABA: za nagrade zaposlenicima 22 milijuna kuna

ZAGREB, 17. ožujka 2005. (Hina) - Glavnoj skupštini Zagrebačke banke(ZABA), koja će se održati 22. travanja ove godine, bit će predloženoda se iz prošlogodišnje neto dobiti, koja je iznosila 1,07 milijardikuna, za isplatu nagrada zaposlenicima izdvoji 22 milijuna kuna, stojiu pozivu za skupštinu ZABA-e koju danas prenosi Zagrebačka burza.
ZAGREB, 17. ožujka 2005. (Hina) - Glavnoj skupštini Zagrebačke banke (ZABA), koja će se održati 22. travanja ove godine, bit će predloženo da se iz prošlogodišnje neto dobiti, koja je iznosila 1,07 milijardi kuna, za isplatu nagrada zaposlenicima izdvoji 22 milijuna kuna, stoji u pozivu za skupštinu ZABA-e koju danas prenosi Zagrebačka burza.

Prema prijedlogu odluke, 1,05 milijardi kuna prošlogodišnje dobiti trebalo bi se rasporediti u rezerve Zagrebačke banke.

Nagrađivanje zaposlenika, u ukupnom iznosu od 21,99 milijuna kuna, obavit će se dodjelom redovnih dionica Zagrebačke banke po njihovoj prosječnoj burzovnoj cijeni prema podacima Zagrebačke burze za posljednjih šest mjeseci.

Dionice će se rasporediti između 43 radnika ZABA-e, "kao nagrada kojom se materijalno nadomješta njihovo pravo na novčanu nagradu".

Među ostalim, dioničari ZABA-e na glavnoj bi skupštini trebali donijeti i odluke o nagradama članovima Nadzornog odbora, i to u neto iznosu od 347,3 tisuće kuna.

Također, trebali bi imenovati i nove članove Nadzornog odbora, iz kojeg, među ostalima, odlazi Ante Vlahović.

Iz ZABA-e je danas objavljeno i kako Zagrebačka banka, kao većinski vlasnik Istraturista iz Umaga, s Upravom te turističke tvrtke razmatra mogućnost uvrštenja dionica Istraturista u najvišu kotaciju Zagrebačke burze.

No, navodi se kako "u ovom trenutku, konačna odluka o uvrštenju u I kotaciju Zagrebačke burze još uvijek nije donesena".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙