FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PBZ lani ostvarila neto dobit od 677,75 milijuna kuna

ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Privredna banka Zagreb (PBZ) ostvarilaje u 2004. dobit poslije oporezivanja u iznosu od 677,75 milijunakuna, stoji u materijalima za Glavnu skupštinu banke koja će seodržati 4. travnja ove godine, a koje danas prenosi Zagrebačka burza.
ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Privredna banka Zagreb (PBZ) ostvarila je u 2004. dobit poslije oporezivanja u iznosu od 677,75 milijuna kuna, stoji u materijalima za Glavnu skupštinu banke koja će se održati 4. travnja ove godine, a koje danas prenosi Zagrebačka burza.

Dioničarima PBZ-a bit će predloženo da se od ukupne dobiti za isplatu dividendi izdvoji 271,1 milijun kuna, odnosno 16,32 kune po jednoj dionici. Pri isplati dividende, koja treba uslijediti najkasnije 30 dana od prihvaćanja ove odluke, na iznos od 16,32 kuna po dionici obračunat će se porez na dohodak od kapitala odnosno poreza na dobit po odbitku, sukladno važećim zakonima odnosno ugovorima o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja.

U zadržanu dobit rasporedit će se 383,7 milijuna kuna.

Preostalih 22,9 milijuna kuna, po prijedlogu, dodijelit će se kao nagrada menadžmentu i ostalim zaposlenicima "za rezultate ostvarene u 2004. godini, a prema važećoj politici bonusa u Banci, i to dodjelom vlastitih dionica Banke po tržišnoj vrijednosti dodijeljenih dionica na dan dodjele".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙