FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Raspisan javni poziv za otkup knjiga

ZAGREB, 7. ožujka 2005. (Hina) - Ministarstvo kulture raspisalo jejavni poziv za podnošenje ponuda za otkup knjiga i potporu izdavanjuknjiga u 2005 godini, objavljeno je na službenoj internetskojstranici.
ZAGREB, 7. ožujka 2005. (Hina) - Ministarstvo kulture raspisalo je javni poziv za podnošenje ponuda za otkup knjiga i potporu izdavanju knjiga u 2005 godini, objavljeno je na službenoj internetskoj stranici.

Ponude za potporu izdavanju knjiga primaju se od 7. ožujka do 1. lipnja, za otkup knjiga do 15. studenoga.

Ministarstvo kulture otkupljivat će izdanja domaćih izdavača i to: djela od temeljne vrijednosti za nacionalnu kulturu, znanost i umjetnost, djela suvremene domaće književnosti i publicistike, domaća i prevedena djela koja predstavljaju opća kulturna dostignuća, te sabrana, odabrana i kritička izdanja - djela hrvatskih autora.

Natječaj i prijavnice objavljeni su na internetskoj stranici Ministarstva.

Knjige otkupljene na temelju javnog poziva namijenjene su fondovima narodnih knjižnica, a u Ministarstvu kulture napominju da neće otkupljivati udžbenike, ponovljena i komercijalna izdanja.

Pravo podnošenja ponuda imaju pravne osobe koje su registrirane za obavljanje nakladničke djelatnosti u Hrvatskoj i autori vlastitih izdanja koji su hrvatski državljani.

Inozemni se izdavači mogu natjecati za potporu objavljivanju djela hrvatskih autora u prijevodu na strane jezike.

Ponude sa svom traženom dokumentacijom mogu se poslati poštom ili osobno predati na adresu Ministarstva kulture, Runjaninova 2.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙