FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Otvoreni dan" zagrebačkoga Veterinarskog fakulteta

ZAGREB, 16. ožujka 2005. (Hina) - U nakani da privuče što veći brojkandidata za razredbeni postupak, Veterinarski fakultet Sveučilišta uZagrebu priredit će 18. ožujka "Otvoreni dan Fakulteta", priopćeno jedanas iz Dekanata.
ZAGREB, 16. ožujka 2005. (Hina) - U nakani da privuče što veći broj kandidata za razredbeni postupak, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu priredit će 18. ožujka "Otvoreni dan Fakulteta", priopćeno je danas iz Dekanata.

Dekanica Ljiljana Pintar predstavit će učenicima novi nastavni plan i program koji je izrađen i usklađen s programima europskih veterinarskih učilišta, a asistenti će učenicima pokazati klinike i zavode.

Ulaskom zagrebačkoga Veterinarskog fakulteta u međunarodnu mrežu tih fakulteta i sveučilišta VetNEST (Ljubljana, Budimpešta, Beč, Brno, Košice, Wroclaw, Zagreb), koja omogućuje studentsku razmjenu unutar te mreže, povećava se zanimanje za studij, pa se do sada za posjet Fakultetu prijavilo 250 učenika iz cijele Hrvatske, izvijestio je pomoćnik dekanice za komunikacije Miljenko Šimpraga.

Zagrebačka veterina "Otvoreni dan Fakulteta" priređuje u sklopu 9. smotre Sveučilišta u Zagrebu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙