FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Olimpizam novi predmet na Kineziološkom fakultetu

ZAGREB, 14. ožujka 2005. (Hina) - U skladu s Bolonjskim procesomKineziološki fakultet u Zagrebu reorganizirao je nastavni program iuveo 38 novih izbornih predmeta, među kojima i olimpizam.
ZAGREB, 14. ožujka 2005. (Hina) - U skladu s Bolonjskim procesom Kineziološki fakultet u Zagrebu reorganizirao je nastavni program i uveo 38 novih izbornih predmeta, među kojima i olimpizam.

Studenti koji odaberu predmet olimpizam slušat će ga, kao i svaki drugi izborni predmet, 30 sati u drugom i četvrtom semestru.

Teme kolegija olimpizam, nositelj kojega će biti viši predavač Zdenko Jajčević, jesu: Kratka povijest svih športskih grana - kronološki u svijetu i u Hrvatskoj (4 sata), Prapočela olimpizma (Kreta i Grčka) (2), Povijest antičkih OI (2), Pierre de Coubertine (2), Povijest MOO (2), Olimpijska povelja (2), Povijest modernih OI (4), Povijest olimpizma u Hrvatskoj (2), Umjetnost i primijenjena umjetnost i šport - svijet i Hrvatska (2), Športska publicistika i novinarstvo - svijet i Hrvatska (2), Filozofija, etika i ekologija športa (2), Terminologija tjelovježbe i športa (4).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙