FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predavač i Joško Vlašić

ZAGREB, 21. veljače 2005. (Hina) - Joško Vlašić, otac i trener našenajbolje atletičarke Blanke Vlašić, potvrdio je sudjelovanje na III.godišnjoj konferenciji Kondicijska priprema sportaša, koja će se s sglavnom temom Oporavak u sportu, održati 25. i 26. veljače naZagrebačkom velesajmu (petak) i Kineziološkom fakultetu (subota).
ZAGREB, 21. veljače 2005. (Hina) - Joško Vlašić, otac i trener naše najbolje atletičarke Blanke Vlašić, potvrdio je sudjelovanje na III. godišnjoj konferenciji Kondicijska priprema sportaša, koja će se s s glavnom temom Oporavak u sportu, održati 25. i 26. veljače na Zagrebačkom velesajmu (petak) i Kineziološkom fakultetu (subota).

Organizatori konferencije su Udruge kondicijskih trenera Hrvatske, Kineziolkoški fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Zagrebački športski savez i Zagrebački velesajam.

Sudjelovanje na konferenciji ranije su potvrdili izbornici rukometne i nogometne reprezentacije Lino Červar i Zlatko Kranjčar te brojni inozemni i domaći znanstvenici i stručnjaci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙