FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Promet bez teškoća, ceste mokre u Lici i Gorskom kotaru

ZAGREB, 15. ožujka 2005. (Hina) - Promet je slabog do srednjegintenziteta na svim cestama u Hrvatskoj i teče bez poteškoća izastoja, u Lici i Gorskom kotaru kolnici su mjestimice vlažni iskliski, izvijestio je popodne u 14 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 15. ožujka 2005. (Hina) - Promet je slabog do srednjeg intenziteta na svim cestama u Hrvatskoj i teče bez poteškoća i zastoja, u Lici i Gorskom kotaru kolnici su mjestimice vlažni i skliski, izvijestio je popodne u 14 sati Hrvatski auto-klub.

Danas će do 17 sati na autocesti A6 Rijeka-Zagreb promet biti usporen zbog radova u tunelima Podvugleš i Javorova Kosa. Vozila će se propuštati naizmjenično jednim prometnim trakom, uz postavljenu privremenu prometnu signalizaciju.

Od danas do petka 18. ožujka, od 22 do 6 ujutro, tunel Sveti Rok na autocesti A1 Zagreb-Split biti će zatvoren za sva vozila zbog radova. Obilazak je čvor Sveti Rok-Gračac-D27 za Zadar.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na dionice državnih cesta D1 Knin-Gračac, D27 Gračac-Obrovac-Karin i D218 Sučević-Srb-Brotnja, gdje se savjetuje opreznija vožnju.

Za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom na snazi je zabrana vožnje državnom cestom: D42 Saborsko-Poljanak-Selište.

Jutros u 2 sata krenuo je izvanredni prijevoz tereta velikih dimenzija na relaciji: granični prijelaz Bregana-Bosiljevo-AC-tunelSv.Rok-AC-Zadar II-Smilčić do Obrovca, a drugi je krenuo u 7 sati na relaciji: Krčki most (D102)-Kraljevica-čvor Bakar-Kukuljevo.

HAK upozorava sve sudionike u prometu da poštuju upozorenja policijske i tehničke pratnje.

Na graničnim prijelazima Bajakovo, Bregana i Macelj povremeno je pojačan izlaz teretnih vozila iz Hrvatske.

Na ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez dužih zadržavanja.

Trajekti plove redovno po redu plovidbe i bez ograničenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙