FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: na većini cesta suhi kolnici, vožnja bez zastoja

ZAGREB, 12. ožujka 2005. (Hina) - Na većini cesta vozi se po uglavnomsuhim kolnicima, bez zastoja i posebnih ograničenja, a mjestimicevlažnih kolnika ima u gorju te na području graničnih prijelaza Rupe iPasjak, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 12. ožujka 2005. (Hina) - Na većini cesta vozi se po uglavnom suhim kolnicima, bez zastoja i posebnih ograničenja, a mjestimice vlažnih kolnika ima u gorju te na području graničnih prijelaza Rupe i Pasjak, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Na dionici autoceste A1 Zagreb-Split, Otočac-Perušić, u tunelu Plasina se zbog radova prometuje pretjecajnim trakom, dok se dionicom Bosiljevo-Mala Kapela vozi usporeno zbog jakog vjetra.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između čvora Ravna Gora i čvora Vrbovsko puše jak vjetar.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na dionice državnih cesta D1 Knin-Gračac, D27 Gračac-Obrovac i na istarskom ipsilonu, gdje HAK savjetuje oprezniju vožnju.

Za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom i dalje je na snazi zabrana vožnje državnim cestama D42 Saborsko-Selište i D25 Gospić-Karlobag.

Planirani radovi razminiranja i tehničkog izvida na autocesti A3 od Novske do Nove Gradiške neće započeti 14. ožujka, već se početak odgađa nakon uskrsnih blagdana na 30. ožujka.

Na autocesti A7, dionici Jušići-Jurdani, zbog radova je brzina vožnje ograničena na 60 kilometara na sat.

Na dionici D1, Macelj-Krapina-Zagreb, izvode se radovi na izgradnji buduće autoceste Krapina-Macelj. Promet će se, mjestimično i povremeno, preusmjeravati ili zaustavljati na nekoliko minuta, pa HAK moli vozače za strpljenje i oprez.

Na graničnom prijelazu Bajakovo povremeno je pojačan izlaz, a na Macelju ulaz teretnih vozila. Ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez dužih zadržavanja.

Cestom D2 od graničnog prijelaza Dubrava Križovljanska do Varaždina nedjeljom je od 6 do 22 sata zabranjen promet teretnim vozilima ukupne mase iznad 7,5 tona (iznimno je dopušten onima s dozvolom i vozilima opskrbe).

Trajekti plove redovno po redu plovidbe i bez ograničenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙