FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Na cestama u većem dijelu Hrvatske i dalje zimski uvjeti

ZAGREB, 23. veljače 2005. (Hina) - U sjevernoj i središnjoj Hrvatskoj,Gorskom kotaru, Lici, dalmatinskom zaleđu i mjestimice u Kvarneru pada snijeg, pa je obavezno posjedovanje zimske opreme, a uunutrašnjosti Dalmacije promet dodatno usporava jak vjetar i ledenakiša, izvijestio je popodne u 14,45 sati Hrvatski auto-klub.
ZAGREB, 23. veljače 2005. (Hina) - U sjevernoj i središnjoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru, Lici, dalmatinskom zaleđu i mjestimice u Kvarneru pada snijeg, pa je obavezno posjedovanje zimske opreme, a u unutrašnjosti Dalmacije promet dodatno usporava jak vjetar i ledena kiša, izvijestio je popodne u 14,45 sati Hrvatski auto-klub.

Zbog snijega i leda na kolniku obustavljen je sav promet cestom: D506 Dobroselo-Mazin.

Za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom zabranjen je promet na slijedećim cestama: D1 Karlovac-Plitvice-Korenica-Gračac, D23 Josipdol-Vrh Kapele-Jezerane, D25 Korenica-Gospić, D42 Saborsko-Selište, D50 Žuta Lokva-Otočac-Gospić-Gračac, D52 Korenica-Vrhovine-Otočac, D217 Grabovac-Ličko Petrovo Selo, D504 Prijeboj-Ličko Petrovo Selo, D218 Sučević-Srb, D501 Meja-Oštrovica, D522 Udbina-Gornja Ploča te županijske cesta Gornje Jelenje-Oštrovica i Kikovica-Delnice-Zdihovo.

Sva ostala vozila spomenutim cestama prometuju isključivo uz uporabu zimske opreme.

Sljemenska cesta prohodna je za sva vozila uz posjedovanje zimske opreme .

Odrona zemlje, kamenja i snijega treba očekivati na gorskim cestama, u usjecima Ličke i Jadranske magistrale, te Istarskog ipsilona, a najčešće na D1 Gračac-Knin, D27 Gračac-Obrovac, te D218 Sučević-Srb-Brotnja.

Danas s početkom u 18 sati, iz Karlovca kreće izvanredni prijevoz tereta velikih dimenzija na relaciji Karlovac-Autocesta do Zagreba-Zagrebačka obilaznica-čvor Zaprešić-AC Krapina-GP Macelj.

Pojačan je tereni promet na graničnom prijelazu Macelj.

Na ostalim graničnim prijelazima prolazi se nesmetano.

Trajekti plove prema redu plovidbe i bez ograničenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙