FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik: Srećko Kljunak i dalje zamjenik gradonačelnice

DUBROVNIK, , 14. ožujka 2005. (Hina) - Dubrovačko gradsko vijeće navečerašnjoj je sjednici većinom glasova odbilo prijedlog o razrješenjuzamjenika gradonačelnice Srećka Kljunka.
DUBROVNIK, , 14. ožujka 2005. (Hina) - Dubrovačko gradsko vijeće na večerašnjoj je sjednici većinom glasova odbilo prijedlog o razrješenju zamjenika gradonačelnice Srećka Kljunka.

Za iskazivanje nepovjerenja Srećku Kljunku glasovalo je devet oporbenih vijećnika, a protiv tog prijedloga izjasnila se većina vijećnika koju čine koalicijski partneri iz HDZ-a i DC-a, članovi Kljunkove Južnohrvatske stranke, te vijećnik Hrvatske stranke umirovljenika.

Prijedlog da se zamjeniku gradonačelnice Srećku Kljunku iskaže nepovjerenje dali su oporbeni Klub vijećnika SDP-a i Klub nezavisnih vijećnika u dubrovačkom Gradskom vijeću s obrazloženjem da je Kljunak ugrozio ugled dužnosti koju obnaša i ugled grada koji predstavlja jer je na Općinskom sudu u Dubrovniku 11. veljače nepravomoćno osuđen na 12 mjeseci zatvora, uvjetno na dvije godine, zbog ugrožavanja života i imovine.

Srećko Kljunak osuđen je zbog napada na obitelj Vragolo iz Cavtata prije deset godina.

Klub vijećnika SDP-a i nezavisni vijećnici u prijedlogu su također naveli kako je kroz trogodišnje razdoblje obnašanje dužnosti zamjenika gradonačelnice, Kljunak ponašanjem, djelovanjem i izjavama često nanosio štetu ugledu grada Dubrovnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙