FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ž. Antunović: SDP nezadovoljan kako vlast upravlja Hrvatskom

DUBROVNIK, 1. ožujka 2005. (Hina) - Zamjenica predsjednika SDP-a ŽeljkaAntunović izjavila je danas u Dubrovniku da u SDP-u nisu zadovoljnikako aktualna vlast upravlja Hrvatskom.
DUBROVNIK, 1. ožujka 2005. (Hina) - Zamjenica predsjednika SDP-a Željka Antunović izjavila je danas u Dubrovniku da u SDP-u nisu zadovoljni kako aktualna vlast upravlja Hrvatskom.

"Za nas su ključna pitanja (ne)zaposlenost, stagnacija gospodarstva, usmjeravanje novca iz inozemnih kredita", ustvrdila je Antunović koja je sudjelovala i na političkoj tribini "Recite nam!" koju njezina stranka organizira u povodu predstojećih lokalnih izbora.

"Nesposobna se vlast ne zna nositi s aktualnim problemima", rekla je Antunović navodeći da se SDP kao nikada do sada, priprema za lokalne izbore, jer je naučio lekciju kako s građanima treba razgovarati i zajednički rješavati prioritete.

Ustvrdila je da se državom upravlja "na razini geste", a da su posljedica toga nova razočaranja i nevjerodostojnost države. "To su prepoznali Europska unija i hrvatski građani, zahvaljujući kojima je SDP prvi put nakon izbora po popularnosti preskočio HDZ", kazala je Antunović.

Konferenciji za novinare nazočili su i dubrovačko-neretvanski župan Ivan Šprlje, predsjednik Gradske organizacije SDP Dubrovnik Jure Dumančić i kandidat SDP-a za gradonačelnika Grada Dubrovnika na predstojećim lokalnim izborima Ivan Margaretić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙