FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dodijeljene radijske koncesije za Vinkovce, Beli Manastir i Oroslavje

ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - Vijeće za elektroničke medijedodijelilo je danas tvrtki Menđušić gradsku radijsku koncesiju zaVinkovce, Radiju Banska Kosa za Beli Manastire i tvrtki Zagorje 89 zaOroslavje.
ZAGREB, 25. veljače 2005. (Hina) - Vijeće za elektroničke medije dodijelilo je danas tvrtki Menđušić gradsku radijsku koncesiju za Vinkovce, Radiju Banska Kosa za Beli Manastire i tvrtki Zagorje 89 za Oroslavje.

Radio Banska Kosa i tvrtka Zagorje 89, poznatija kao Radio Oroslavje "stari" su koncesionari.

Predsjednik Vijeća za elektroničke medije Denis Peričić kazao je Hini da je nakon današnje dodijele koncesija "definiran pravni položaj svih elektroničkih medijskih nakladnika", odnosno da više nema nakladnika koji emitiraju s privremenom koncesijom.

Peričić je najavio da će Vijeće idućeg tjedna donijeti odluku o vrednovanju prijava za natječaj za sredstva prikupljena u Fondu za poticanje pluralizma i raznovrsnosti medija. Taj Fond puni Hrvatska radiotelevizija (HRT) koja je, po Zakonu o HRT-u iz 2003., dužna uplaćivati 3 posto sredstava mjesečno prikupljenih na ime pristojbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙