FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Oružana pljačka banke u naselju Savice

ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Dvojica maskiranih naoružanihrazbojnika opljačkala su danas oko podne poslovnicu Zagrebačke banke unaselju Savice, a u pljački, nakon koje su razbojnici pobjegliautomobilom, nije bilo ozlijeđenih, doznaje se u zagrebačkojpoliciji.
ZAGREB, 2. ožujka 2005. (Hina) - Dvojica maskiranih naoružanih razbojnika opljačkala su danas oko podne poslovnicu Zagrebačke banke u naselju Savice, a u pljački, nakon koje su razbojnici pobjegli automobilom, nije bilo ozlijeđenih, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Od načelnika Ureda načelnika zagrebačke policije Krunoslava Borovca doznaje se da su pljačkaši iz blagajni i trezora uzeli veću novčani iznos.

"Za sada ne možemo reći o kolikom iznosu se radi, dok zaposlenici banke to točno ne utvrde, no riječ je o većoj količini novaca", kazao je Borovec Hini.

Maskirani razbojnici, naoružani kratkim vatrenim oružjem, ušli su oko podne u banku u Ulici Zinke Kunc. U trenutku pljačke u banci je, uz zaposlenike, bilo i nekoliko građana. Razbojnici su uz prijetnju oružjem iz blagajni i trezora odnijeli novac, istrčali iz banke i sjeli u automobil.

Po opisu koji su policiji dali očevici najvjerojatnije je riječ o starijem modelu "golfa". Automobil u kojem su, kako se pretpostavlja, razbojnici pobjegli, pronađen je naknadno u obližnjem naselju Borovje, izvijestio je Borovec.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙