FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šibenska luka članica međunarodne lučke udruge MED CRUISE-a

ŠIBENIK, 14. ožujka 2005. (Hina) - Šibenska Lučka uprava postala ječlanicom međunarodne udruge luka koje prihvaćaju krstaše MED CRUISE,pa u tom povodu direktor Uprave Marjan Petković i član Vijeća gradskeTurističke zajednice Frane Burtina od danas do 17. ožujka sudjeluju nasajmu "Sea cruise convention" u Miamiju (SAD), doznaje se u Lučkojupravi.
ŠIBENIK, 14. ožujka 2005. (Hina) - Šibenska Lučka uprava postala je članicom međunarodne udruge luka koje prihvaćaju krstaše MED CRUISE, pa u tom povodu direktor Uprave Marjan Petković i član Vijeća gradske Turističke zajednice Frane Burtina od danas do 17. ožujka sudjeluju na sajmu "Sea cruise convention" u Miamiju (SAD), doznaje se u Lučkoj upravi.

Na sajmu, koji je okupio predstavnike 117 svjetskih luka koje prihvaćaju krstaše, Šibenčani će predstaviti grad kao odredišnu luku za velike putničke brodove te cjelokupnu turističku ponudu šibenskog područja.

Za učlanjenje i članarinu u MED CRUISE-u od 16.000 dolara osigurale su turističke zajednice grada i Šibensko-kninske županije, gradska uprava, Nacionalni park "Krka" i Lučka uprava.

U šibensku luku u prošloj je godini uplovilo 45 krstaša s oko 4800 putnika, uglavnom u organizaciji dubrovačkih pomorskih agenata.

U ovoj godini planira se uplovljenje 47 krstaša, a šibenski turistički djelatnici očekuju da će se rezultati učlanjenja u MED CRUISE osjetiti za dvije godine.

(Hina) zpod yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙