FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HTZ izdao prvi broj "HTZ glasnika"

ZAGREB, 14. ožujka 2005. (Hina) - Glavni ured Hrvatske turističkezajednice (HTZ) izdao je prvi broj svog stručnog glasila "HTZglasnik", kojemu je cilj informirati stručnu turističku javnost oaktualnim kretanjima na inozemnim tržištima, radu svojih inozemnihpredstavništava te glavnim događajima u hrvatskom turizmu.
ZAGREB, 14. ožujka 2005. (Hina) - Glavni ured Hrvatske turističke zajednice (HTZ) izdao je prvi broj svog stručnog glasila "HTZ glasnik", kojemu je cilj informirati stručnu turističku javnost o aktualnim kretanjima na inozemnim tržištima, radu svojih inozemnih predstavništava te glavnim događajima u hrvatskom turizmu.

Naklada glasnika je dvije tisuće primjeraka, izlazit će šest puta godišnje, a kako se doznaje od njegove glavne urednice i voditeljice Službe za komunikacije HTZ-a Slavije Jačan Obratov, distribuirat će se turističkim subjektima u zemlji (hotelijerima, agencijama, strukovnim udrugama i institucijama te drugima).

Izdavanje toga glasnika dio je plana i Programa rada HTZ-a, a na njegovo izdavanje će se ove godine utrošiti oko 300 tisuća kuna.

Osim položaja hrvatske turističke ponude na inozemnim tržištima Glasnik će obrađivati i posebne teme, poput prikaza pojedinih zemalja čiji turisti dolaze u Hrvatsku. Donosit će i informacije o radu Glavnog ureda HTZ-a, aktivnostima HTZ-a u zemlji, poput "Volim Hrvatsku", kao i najave o značajnijim turističkim skupovima i proizvodima.

Osim u tiskanom obliku glasnik će biti dostupan i na internet stranicama HTZ-a.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙