FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najulov Slavonije i Baranje - som težak 72 kilograma

OSIJEK, 12. ožujka 2005. (Hina) - U sklopu ribolovnog natjecanja"Najulov Slavonije i Baranje 2004. godine" večeras je za najulovproglašen som težak 72 kilograma kojega je na Dravi prošle godineupecao Anđelko Tomašić.
OSIJEK, 12. ožujka 2005. (Hina) - U sklopu ribolovnog natjecanja "Najulov Slavonije i Baranje 2004. godine" večeras je za najulov proglašen som težak 72 kilograma kojega je na Dravi prošle godine upecao Anđelko Tomašić.

U kategoriji smuđa najulov je smuđ težak 10,80 kilograma kojeg je upecao Josip Tomić na Dunavu, a najveću kečigu tešku 11 kilograma upecao je Željko Šerić na Dunavu.

Najveća kečiga upecana u Slavoniji i Baranji ujedno je i najveća kečiga upecana prošle godine u Hrvatskoj.

Ribolovno natjecanje kao i večerašnje proglašenje rezultata organizirali su Športsko- ribolovni savez Osječko-baranjske županije i mjesečnik "Glas lova i ribolova".

Kako je istaknuto, osječko-baranjski ribolovni savez najbrojniji je u Hrvatskoj i ima više od 8000 članova, a gospodare s oko 10.000 hektara ribolovnih voda. Najvažnije aktivnosti tijekom godine su poribljavanje voda, promidžba športsko-ribolovnih aktivnosti i briga za očuvanje okoliša.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙