FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dionice rovinjske Mirne u JDD kotaciji Varaždinske burze

ZAGREB, 28. veljače 2005. (Hina) - U kotaciju Javnih dioničkih društava(JDD) Varaždinske burze danas su uvrštene dionice tvrtke Mirna d.d. izRovinja, kojima će se od sutra trgovati pod burzovnom oznakomMRNA-R-A, izvijestili su danas s Varaždinske burze.
ZAGREB, 28. veljače 2005. (Hina) - U kotaciju Javnih dioničkih društava (JDD) Varaždinske burze danas su uvrštene dionice tvrtke Mirna d.d. iz Rovinja, kojima će se od sutra trgovati pod burzovnom oznakom MRNA-R-A, izvijestili su danas s Varaždinske burze.

Temeljni kapital Mirne iznosi 36,8 milijuna kuna i podijeljen je na 368.040 redovnih dionica pojedinačne nominalne vrijednosti od 100 kuna.

Dionicama Mirne dosad je u redovnom prometu trgovano samo 2002. godine po cijeni od 11,86 kuna, kao i u sklopu javne dražbe iste godine pri čemu je vlasnika promijenilo 0,08 posto temeljnog kapitala.

Mirna je poslovni sustav za ulov, preradu i promet ribom i ribljim prerađevinama unutar kojeg djeluju Mirna Ribolov d.o.o. i Mirna d.d. Rovinj, pri čemu je tvrtka Mirna Ribolov u stopostotnom vlasništvu Mirne d.d.

Dva najveća dioničara Mirne, s više od 5 posto temeljnog kapitala su tvrtka Tar d.d. iz Varaždina s 23,99 posto te tvrtka Dalta d.d. iz Zagreba s 23,55 postotnim udjelom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙