FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: sve prometnice prohodne, na pojedinim područjima ima magle

ZAGREB, 12. veljače 2005. (Hina) - Sve važnije prometnice u Hrvatskojsu prohodne za sve skupine vozila, a promet je slabe do srednjegustoće, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 12. veljače 2005. (Hina) - Sve važnije prometnice u Hrvatskoj su prohodne za sve skupine vozila, a promet je slabe do srednje gustoće, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Magla još uvijek smanjuje vidljivost na širem području Vukovarsko-srijemske županije.

U gorju i sjeverozapadnom dijelu zemlje kolnici su mjestimice vlažni i skliski, posebice na mostovima, usjecima i prijevojima.

Na pojedinim cestama zbog radova vozi se usporeno ili preusmjereno.

Tako se dionicom autoceste A 7, od čvora Jurdani do čvora Matulji (u dužini 200 m kod podvožnjaka Biškupi-Korensko), zbog radova, prometuje samo preticajnim trakom, uz ograničenje brzine na 60 km/h. Na autocesti Split-Zagreb, dionica Otočac-Gospić (na mostu "Gacka",143 km), zatvorena je zaustavna traka zbog održavanja, gdje se prometuje ograničenom brzinom od 80 km/h.

Na D42 Saborsko-Poljanak-Selište još je zabranjena vožnje za priključna vozila, a obvezna uporaba zimske opreme za sva ostala.

Povremeno je pojačan ulaz osobnih vozila na većini graničnih prijelaza, dok ostale kategorije vozila prometuju uglavnom nesmetano.

Trajektni je promet redovit na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙