FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: stanje u prometu

ZAGREB, 12. veljače 2005. (Hina) - Sve važnije ceste u zemlji suprohodne, osim što se pojedinim cestama zbog radova vozi usporeno ilipreusmjereno, izvijestio je rano jutros Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 12. veljače 2005. (Hina) - Sve važnije ceste u zemlji su prohodne, osim što se pojedinim cestama zbog radova vozi usporeno ili preusmjereno, izvijestio je rano jutros Hrvatski autoklub.

Na pojedinim cestama u gorju i sjeverozapanom dijelu zemlje kolnici su mjestimice mokri i skliski, posebice na mostovima, usjecima i prijevojima. Jutros magla mjestimice vidljivost na širem području Vukovarsko-srijemske županije.

Na D42 Saborsko-Poljanak-Selište još je zabrana vožnje za priključna vozila, a obvezna uporaba zimske opreme za sva ostala.

Odrone zemlje i kamenja treba očekivati na gorskim cestama, u usjecima Ličke i Jadranske magistrale, te duž Istarskog ipsilona. Posebna pažnja potrebna je na državnim cestama: D1 Gračac-Knin, D27 Gračac-Obrovac,D218 Sučević-Srb-Brotnja te Jadransku magistralu kod mjesta Slano (predio Ratac).

Radovi uz trasu pristupne ceste između Borajske ceste (D58) i NP na čvoru Vrpolje koji su trebali završiti danas i dalje su u tijeku. Brzina vožnje je ograničena na 40 km/h.

Na dionici Ličke magistrale između Sinja i Knina, u mjestu Maljkovu svakog se dana od 9 do 14 sati obavlja razminiranje. Cesta se otvara svakog punog sata po 15 min. Završetak radova predviđen je za 14. veljače. Obilazno se može voziti cestom Muć-Drniš-Knin ili dijelom autoceste A1 Zagreb-Split, Dugopolje-Vrpolje.

Sva vozila graničnim prijelazima prometuju nesmetano.

Trajektni je promet redovit na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙