FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolnici mokri i skliski

ZAGREB, 14. veljače 2005. (Hina) - Kolnici su mokri i skliski na većinicesta, pa se savjetuje opreznija vožnja, priopćio je jutros HAK.
ZAGREB, 14. veljače 2005. (Hina) - Kolnici su mokri i skliski na većini cesta, pa se savjetuje opreznija vožnja, priopćio je jutros HAK.

Na snazi je zabrana prometovanja za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do Delnica, na D1 od Zagorja-Drežničkog Selišta (Koranski most) i D217 od Grabovca do Ličkog Petrovog Sela.

Dionicom autoceste A1 Split-Zagreb, Marune-Maslenica-Zadar 2, puše jaka bura, pa je brzina vožnje ograničena na 60 km/h.

U sjevernoj Hrvatskoj i Slavoniji promet otežava mjestimična magla, a na području Gorskog kotara i Like snijeg koji pada.

Poseban oprez HAK savjetuje vozačima na zaobilasku budućeg tunela Mala Kapela i na autocesti Rijeka-Zagreb od Kikovice do čvora Bosiljevo 1 gdje pada gust snijeg, a zimska je oprema obavezna.

Također, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić puše jak vjetar, dok je na autocesti A1 Split-Zagreb, u tunelu "Grič" (dionica Otočac-Gospić, 157. km), smjer Split, zatvoren vozni trak zbog radova, pa se prometuje preticajnim.

Pojačan je ulaz teretnih vozila preko GP Macelj. Na ostalim graničnim prijelazima prometuje se bez dužih zadržavanja.

Trajektni je promet redovit na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙