FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nova robna marka jabuke PZ Čakovec

ČAKOVEC, 10. ožujka 2005. (Hina) - Povodom plasiranja na tržište prvihkoličina jabuka u novoj ambalaži sa znakom robne marke, čelništvoPoljoprivredne zadruga Čakovec, danas je organiziralo medijskupromociju jabuke "regina".
ČAKOVEC, 10. ožujka 2005. (Hina) - Povodom plasiranja na tržište prvih količina jabuka u novoj ambalaži sa znakom robne marke, čelništvo Poljoprivredne zadruga Čakovec, danas je organiziralo medijsku promociju jabuke "regina".

Zadruga je posljednjih mjeseci u novu hladnjaču i pogon za sortiranje jabuka uložila 26,4 milijuna kuna, istaknuo je direktor čakovečke Poljoprivredne zadruge Branko Krnjak.

"Regina" je prva hrvatska robna marka za svježe voće, koja će se proizvoditi po strogo određenim pravilima za integriranu proizvodnju, rečeno je na predstavljanju.

Tijekom prošle jeseni PZ Čakovec je od lokalnih proizvođača otkupila 600 tona jabuke prve klase. Proizvođači okupljeni u Međimurskoj udruzi za integriranu proizvodnju voća u svojim voćnjacima proizvode jabuke vrhunske kakvoće na 350 hektara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙