FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koprivnica: Subvencije za nove nasade vinograda i voćnjaka

KOPRIVNICA, 28. veljače 2005. (Hina) - Koprivničko-križevačka županijanastavit će i ove godine poticati nove nasade vinograda, voćnjaka ipivarskoga hmelja subvencioniranjem prosječne cijene sadnica sa početiri kune, odlučilo je danas županijsko Poglavarstvo.
KOPRIVNICA, 28. veljače 2005. (Hina) - Koprivničko-križevačka županija nastavit će i ove godine poticati nove nasade vinograda, voćnjaka i pivarskoga hmelja subvencioniranjem prosječne cijene sadnica sa po četiri kune, odlučilo je danas županijsko Poglavarstvo.

Za te namjene u županijskom proračunu za ovu godinu predviđeno je 200.000 kuna za voćne sadnice i hmelj, te 100.000 kuna za lozne cijepove, odlučilo je danas Poglavarstvo pod predsjedanjem župana Josipa Friščića donijevši programe poticanja voćnjaka i mladih nasada vinograda.

Poglavarstvo je ujedno predložilo Fondu za regionalni razvoj Republike Hrvatske da ove godine sufinancira sa 57 milijuna kuna 16 projekata izgradnje komunalnih infrastrukturnih objekata u općinama Koprivničko-križevačke županije, ponajviše za gradnju vodovoda i odvodnje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙