FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubravka Šuica o svojoj obiteljskoj kući

DUBROVNIK, 7. ožujka 2005. (Hina) - Gradonačelnica Dubrovnika DubravkaŠuica danas je još jednom odbacila kao neistinite i zlonamjernemedijske tvrdnje da je njezina obiteljska kuća bespravno izgrađena teje najavila tužbu protiv pojedinih novinara.
DUBROVNIK, 7. ožujka 2005. (Hina) - Gradonačelnica Dubrovnika Dubravka Šuica danas je još jednom odbacila kao neistinite i zlonamjerne medijske tvrdnje da je njezina obiteljska kuća bespravno izgrađena te je najavila tužbu protiv pojedinih novinara.

Ona je danas u Dubrovniku održala konferenciju za novinare na kojoj je reagirala na, kako je rekla, javni linč koji posljednjih dana provode pojedini novinari, a vezano uz legalitet njezine obiteljske kuće.

"Za moju kuću postoji uredna lokacijska i građevinska dozvola. Ured za prostorno uređenje, stambeno komunalne poslove, graditeljstvo i zaštitu okoliša Dubrovačko-neretvanske županije 14. srpnja 1998. izdao je građevinsku dozvolu prema glavnom projektu koji smo suprug i ja dostavili", naglasila je Dubravka Šuica.

Rekla je također kako nije istina da je postotak izgrađenosti njezine parcele 80 posto, kako to piše u medijima.

Dubravka Šuica istaknula je kako očekuje ispriku od onih koji su objavili dezinformaciju, te je poručila da su lokalni izbori blizu i da će građani Dubrovnika znati prosuditi "o čemu se tu radi".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙