FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: Prikupljanje nelegalnog oružja u Sarajevu

SARAJEVO,4. ožujka(Hina) - Pripadnici EUFOR-a i lokalne policijeprikupili su u proteklih deset dana, tijekom operacije prikupljanjanelegalnog oružja, na širem području Sarajeva čak 3.700 ručnihgranata, objavljeno je u petak.
SARAJEVO,4. ožujka(Hina) - Pripadnici EUFOR-a i lokalne policije prikupili su u proteklih deset dana, tijekom operacije prikupljanja nelegalnog oružja, na širem području Sarajeva čak 3.700 ručnih granata, objavljeno je u petak.

Glasnogovornik EUFOR-a Jean-Philippe Camous kazao je novinarima u Sarajevu kako je ta operacija bila veoma uspješna te da su građani predali veliku količinu oružja i različitog streljiva.

Osim ručnih granata prikupljeno je i 618 komada lakog oružja, 155 tromblona, 17 protutenkovskih raketa, više od 30 kilograma eksploziva te gotovo 500 tisuća komada streljiva različitih promjera.

Tijekom akcije prikupljanja naoružanja pripadnici EUFOR-a i policije nisu poduzimali nikakve nasilne akcije pretrage kuća i stanova, nego su pozivali stanovništvo da sami predaju oružje i streljivo ako ga imaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙