FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mostar: Odgođen početak suđenja za tajno uskladištene granate

MOSTAR, 14. veljače 2005. (Hina) - Početak glavne rasprave o tzv.slučaju "mostarske granate", koji je bio zakazan za danas, odgođen jeu Općinskom sudu u Mostaru za srijedu, jer drugooptuženi JusufPiralić i njegov branitelj zbog vremenskih neprilika nisu bili umogućnosti doputovati u Mostar, službeno je priopćeno u ponedjeljak.
MOSTAR, 14. veljače 2005. (Hina) - Početak glavne rasprave o tzv. slučaju "mostarske granate", koji je bio zakazan za danas, odgođen je u Općinskom sudu u Mostaru za srijedu, jer drugooptuženi Jusuf Piralić i njegov branitelj zbog vremenskih neprilika nisu bili u mogućnosti doputovati u Mostar, službeno je priopćeno u ponedjeljak.

Optužnica tereti četvoricu bošnjačkih dužnosnika za skrivanje oružja i eksploziva u tajnim skladištima u istočnom dijelu Mostara.

SFOR je 2002. godine u tajnim skladištima u Mostaru otkrio više od devet tisuća minobacačkih granata i tri tone eksploziva, što je najveća zapljena skrivenog oružja u BiH nakon rata.

Zapovjednici Stabilizacijskih snaga su nakon pronalaska ovih golemih količina tajno uskladištenog oružja u Mostaru izjavili kako bi cijeli grad bio sravnjen sa zemljom u slučaju da su ova skladišta s oružjem eksplodirala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙