FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Billa i Diners Club Adriatic potpisali ugovor o suradnji

ZAGREB, 4. ožujka 2005. (Hina) - Trgovački lanac Billa i kartičarskakuća Diners Club Adriatic potpisali su danas Ugovor o poslovnojsuradnji i predstavili novu cobrand karticu.
ZAGREB, 4. ožujka 2005. (Hina) - Trgovački lanac Billa i kartičarska kuća Diners Club Adriatic potpisali su danas Ugovor o poslovnoj suradnji i predstavili novu cobrand karticu.

Predsjednici uprava Diners Club Adriatic-a Žarko Kraljević i Bille Damir Horvat istaknuli su da kartica objedinjava visoku kvalitetu usluga oba partnera i posebni nagradni program osmišljen za korisnike kartice.

Kartica ima međunarodnu valjanost i može se koristiti na svim prodajnim mjestima Diners Cluba International. Posebnost kartice, kako su pojasnili, je nagradni program koji korisnicima, temeljem njihove potrošnje na svim prodajnim mjestima Diners Cluba, odobrava popust, a korisnici imaju i sve ostale pogodnosti koje se pružaju članovima DCA.

Horvat je podsjetio kako je nedavnim preuzimanjem našičke tvrtke Minaco Billa postala drugi najveći lanac supermarketa u Hrvatskoj, iza vodećeg Konzuma.

Minaco je u prošloj godini sa svojih 26 supermarketa ostvario prihod od oko 80 milijuna eura, a prihod Bille u 2005. godini, prema procjenama poslovodstva, porast će na više od 300 milijuna eura.

Diners Club je vodeći kartičar u Hrvatskoj s više od 60 tisuća prodajnih mjesta te s 12 milijuna prodajnih mjesta u svijetu.

Povodom predstavljanja cobrand kartice čelni ljudi dvije tvrtke obavili su humanitarnu kupnju u supermarketu Billa i sadržaj košarica te ček u vrijednosti 10 tisuća kuna darovali Domu za djecu i mladež Tuškanac.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙